Μπράβο ΤΑΚΗ

Κατά καιρούς έχω κάνει σχόλια για τον Τάκη Λεμονή (SirTakis) και από εδώ αλλά και από διάφορα άλλα Blogs ή Forums. Τα περισσότερα από αυτά είναι για το γεγονός ότι δεν έβλεπε τι διαφορετικό έχει σε σχέση με αυτά που είχε όταν ήταν παλαιά προπονητής του Ολυμπιακού.

Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι έκανα «αδικη» κριτική αλλά πιστεύω ότι απλά έλεγα ότι έβλεπα από την κερκίδα. Στα μάτς με ΠΑΟ, Λάτσιο και Αρη η ομάδα μπήκε σωστά στους αγώνες αλλά δεν έδειξε να κάνει σωστές επιλογές στην σκακιέρα του ματς. Σαν να μην είχε καθαρό μυαλό.

Χθες όμως…. Χθες έκανε το διαφορετικό. Εκανε αλλαγές σε παίκτες, θέσεις αλλά και τρόπο παιχνιδιού που ήθελαν πολλά @@ !!! Έδειξε να πιστεύει σε αυτό που κάνει αλλά και να το υποστηρίζει, άσχετα αν η αποτυχία θα ήταν πιο βαριά με τις επιλογές αυτές. Το να βγάλεις τον Γκαλλέττι ενώ είναι μία σοβαρή απειλή για τον αντίπαλο, θέλει ρίσκο. Ρίσκο που του βγήκε. Αλλαξε τον Djole από την αριστερή γραμμή ώστε να πάει δεξιά και να συγκλίνει στο κέντρο ώστε να βγαίνει με το αντίθετο πόδι.

Εκεί που όλοι περιμεναν ότι ο Kovacevic θα ήταν ο 4ος επιθετικογεννής (μαζί με Lua, Djole και Galletti), τελικά είδαμε τον στολτίδη να ανεβαίνει και να μένουν Μ@λ@κες οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  • Ο ΤΟΡΟ από την ΑΛΛΗ έδειξε τον παίκτη που όταν πρωτοήρθε έβγαζε μάτια.  Φέτος δεν τον είχαμε ξαναδεί έτσι !!!!
  • Ο Ντάρκο έδειξε ότι το ξέρει το τόπι και ότι είναι μανούλα για «ειδικές» αποστολές.

Δεν θα αλλάξω αμέσως ώστε να θέλω κλειστό 5ετές (ακούς θέμη?) αλλά θα περιμένω να δω και την συνέχεια. Να τον χειροκροτώ στα σωστά του και να τον κριτικάρω στα λάθη του.
Οπως πιστεύω ότι ένα μέρος της κριτικής που άκουσε ήταν και σωστή. Ισως και απο την κριτική να έμαθε. Να διόρθωσε τα λάθη του. (για αυτό δεν έβαλε μέσα τον ΝΕ!!!).

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ. Οι πραγματικοί φίλαθλοι δεν πρέπει να είναι κολλημένοι.   Να έχουν το θάρρος να πουν τα μπράβο ακόμα και σε όσους θεωρούσαν λάθος. Τέλος η παράδοση και πάμε για άλλα. Χωρίς κομπιουτεράκια και υπολογισμούς βαθμών. Χωρίς πρέπει… Πάμε και βλέπουμε!!!!

Σχολιάστε